Antena Meniu Search
x

O nouă echipă vine din Asia Express la "Chefi la cuțite" (Video)

Spectacolul în bucătărie continuă în această seară la Antena 1. După Speak şi Ştefania, o nouă echipă vine din Asia Express să-şi arate talentele în faţa chefilor la cuţite. Nu ştim cum va ieşi preparatul lor, dar în mod sigur prezenţa Abagiilor va fi una savuroasă. Show-ul în bucătărie începe la 20.30, la Antena 1. 

de Redactia Observator

la 15.09.2020, 23:30

Vezi și
  • Chefi la Cuțite, cea mai urmărită emisiune de pe toate segmentele de public.

Va fi o seară cu lux şi opulenţă la Chefi la Cuţite. O concurentă vine să gătească tiramisu cu aur: "Sunt curioasă, nici eu nu ştiu pentru că e obicei, mâinile astea două numără bani, nu fac mâncare".

Până şi tema amuletei se va lăsa cu socoteli în portofel. Chefii vor avea de gătit un preparat care să coste cel mult 25 de lei. 

După ce au trăit cu un euro pe zi în Asia Express, Alex Abagiu şi Radu vin să ne arate reţeta succesului în bucătărie: "Am venit la Chefi la Cuţite să ne arătăm alte talente, de data asta".

 Un puşti le va face concurenţă. 

Şi aseară, show-ul culinar a fost cea mai urmărită emisiune de pe toate segmentele de public. Potrivit Kantar Media, Chefi la Cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu o medie de 7,5 puncte de rating și o cotă de piață de 25.2%, în timp ce al doilea post clasat a obținut 5,8 puncte de rating și 19.5% cotă de piață.

În minutul de aur, la 10 fix, peste 1,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizorului pe Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O nouă echipă vine din Asia Express la "Chefi la cuțite" (Video)