Antena Meniu Search
x

Echipa Observator a ajuns vicecampioană pentru cel mai bun documentar de ştiri

Campania Generaţia Pierdută a fost apreciată şi aplaudată la scenă deschisă, alături de CNN, BBC, Al Jazeera şi zeci de televiziuni din toată lumea

Vezi și

Campania Generaţia Pierdută a fost apreciată şi aplaudată la scenă deschisă, alături de CNN, BBC, Al Jazeera şi zeci de televiziuni din toată lumea

Echipa Observator a ajuns vicecampioană pentru cel mai bun documentar de ştiri, cu poveştile copiilor români abandonaţi şi întorşi în ţara care i-a înstrăinat. 

E medalia unei generaţii şi a unei echipe întregi. Argint, pentru cel mai bun documentar de ştiri.

Echipa Observator a urcat pe aceeaşi scenă cu CNN, BBC, Al Jazeera, Deutsche Welle şi alte nume de elită din industria mondială a televiziunii.

De peste Ocean, Observator aduce acasă o medalie mondială, aşa cum a adus acasă o Generaţie Pierdută.

Reporteri, corespondenţi, cameramani, editori de montaj, editori şi producători au lucrat pentru un vis. Visul unei generaţii.

După şase luni de muncă şi două decenii de aşteptare, zeci de copii cu sânge românesc au revenit în ţara lor şi şi-au strâns în braţe părinţii naturali, care i-au vândut.

Este al treilea an consecutiv când Observator şi Antena 3 sunt la New York Festivals. Şi a doua oară când pe scena din Las Vegas urcă, în calitate de prezentatori, Mihai Gâdea şi Mircea Badea.

În competiţia de peste ocean, au mai intrat şi campania Observator "Donează Roşu", dar şi reportajele În Premieră, Turma lui Ceauşescu şi Cobaii lui Menghele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Echipa Observator a ajuns vicecampioană pentru cel mai bun documentar de ştiri