Antena Meniu Search
x

Echipa Observatorului în vizită la X Factor

Prezentatorii Observatorului au pătruns aseară în culisele X Factor, unde s-au distrat pe cinste şi au trăit la intensitate alături de concurenţi emoţiile show-ului.

Prezentatorii Observatorului au pătruns aseară în culisele X Factor, unde s-au distrat pe cinste şi au trăit la intensitate alături de concurenţi emoţiile show-ului.

„Mă bucur tare mult că am reuşit să surprind şi această etapă a concursului. Am transmis live, pentru Observator, din galele tuturor celor trei sezoane de până acum, reuşind astfel să-i cunosc pe majoritatea finaliştilor. Ei bine, seara trecută am avut ocazia să descopăr emoţiile în stare brută, ale unor concurenţi necăliţi de show, unii dintre ei chiar la prima experienţă pe o scenă. Chiar dacă nu am studii de specialitate, o spun cu mâna pe inimă că anul ăsta, concurenţa e una de zile mari”, a povestit Geanina Ilieş, prezentatoarea Observatorului de weekend.

Prezentatorii Observatorului matinal au păşit ieri pentru prima oară în platoul X Factor: „Am urmărit fiecare sezon al show-ului şi chiar îmi era puţin ciudă că nu reuşisem până acum să ajung la nicio gală, pentru că mereu se terminau cu doar câteva ore înainte ca noi să întrăm în direct din platoul Observatorului”, îşi aminteşte Olivia.

„Mi-a plăcut mult experienţa, i-am cunoscut şi pe noii juraţi, am mers în culise, unde l-am revăzut şi pe preferatul meu din sezonul trecut, Florin Ristei, dar şi pe susţinătorii concurenţilor, alături de care am trăit clipe intense de bucurie, emoţie, suspans şi multă adrenalină. X Factor chiar e genul de show care nu trebuie ratat sub nicio formă” a completat ea, în vreme ce Vali Butnaru a povestit amuzat: „Chiar dacă la prima vedere muzica şi sportul nu au neapărat vreo legătură, ieri, în culisele X Factor am avut ocazia să descopăr că sunt chiar mână în mână. Auzisem sloganul noului sezon, „Mai mult decât voce” şi l-am înţeles pe deplin aseară, când Horia Brenciu a alergat la propriu un concurent în platou, pentru a-l învăţa că pe scenă nu ai voie să stai nemişcat. Partea cu alergatul îmi iese şi mie, vedem la anul, poate mă prezint şi eu la audiţii”.

Şi pentru Andreea Joiţa, prezentatoarea rubricii Horoscop din cadrul Observatorului, experienţa X Factor a fost una extraordinadă: „Am simţit un vibe foarte bun un platou, între juraţi o chimie extraordinară şi mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să le fac şi o astrogramă, însă mă voi ocupa de asta .Cred că anul acesta câştigatorul va veni dintr-o zodie de foc, pentru că am văzut oameni cu foarte multă energie, oameni încrezători în ei, care chiar cred că pot avea o carieră în muzică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Echipa Observatorului în vizită la X Factor