Antena Meniu Search
x

Ce se va întâmpla cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis cu sânge rece fetiţa de doar 4 ani

Magistraţii Tribunalului Timiş au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, in cazul educatoare care si-a ucis fiica.

Magistraţii Tribunalului din Timiş au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile, în cazul educatoarei care şi-s ucis fetiţa de doar 4 ani. Solicitarea avocatului femeii ca aceasta să fie plasată în arest la domiciliu a fost respinsă. 

„În temeiul art. 236 C. proc. pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. În temeiul art. 234 C. proc. pen. şi a art. 235 C. proc. pen., rap. la art. 202 alin. 1, 2, 3 şi 4 lit. e) şi art. 223 alin. 2 C. proc. pen., dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatei NEŢ OANA RĂZVANA, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie (omor comis asupra unui membru de familie – fiica), prevăzută de art.199 alin.1 raportat la art.188 alin.1 din C.pen., arestată în baza încheierii penale nr. 46/DL/15.03.2018 pronunţată de Tribunalul Timiş, mandat de arestare preventivă nr. 26/UP/15.03.2018, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 14.04.2018 şi până la data de 13.05.2018, inclusiv. Respinge ca nefondată cererea inculpatei formulată prin apărător, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. În temeiul art. 275 alin. 3 C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”, se arată în soluția instanței.

Femeia nu a depus contestaţie la decizia magistraţilor şi va rămâne, astfel, în spatele gratiilor. Oana Neţ se află la momentul de faţă în arestul IPJ Timiş, după ce a fost dusă în Capitală, pentru expertiza psihiatrică. Fosta educataore urmareză să fie transferată în Penitenciarul Arad, după finalizarea rechizitoriului.

Sursă: tion.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Ce se va întâmpla cu educatoarea din Timişoara care şi-a ucis cu sânge rece fetiţa de doar 4 ani