Antena Meniu Search
x

"Einstein" a primit o "vestuta" care-l ajuta sa inoate

Un caras auriu si-a pierdut inotatoarea care-l ajuta sa se mentina la suprafata. Un britanic de 32 de ani a gasit o ingenioasa metoda de a-l ajuta

"Einstein" (botezat astfel datorita capacitatii sale de a invata sa faca "tumbe"), un caras auriu, si-a pierdut inotatoarea ce-l ajuta sa se ridice la suprafata. Este o boala care afecteaza aceasta specie in mod frecvent. Practic, fara flotabilitate, pestele nu se mai poate ridica la suprafata si, in cateva zile, moare de inanitie.

Leighton Naylor, un britanic de 32 de ani, stapanul acvariului in care "Einstein" inoata, s-a gandit sa-l salveze. Cu ajutorul unor tuburi i-a creat un fel de "vestuta" cu care pestiucul isi poate mentine echilibrul, dar, din pacate, nu se poate ridica la suprafata pentru a servi pranzul. Asa ca  Leighton s-a gandit si la asta. Cu ajutorul unui tub, "Einstein" primeste mancarea sub apa. Fiind dresat, stie exact cum sa rezolve problema si sa se sature. "Am avut sute de pesti, dar ca el nu e niciunul de destept", a spus britanicul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Einstein" a primit o "vestuta" care-l ajuta sa inoate