Antena Meniu Search
x

Cine este agresorul poliţistului din Suceava. L-a atacat pe Ciprian cu sabia, rănindu-l la cap şi mâini. Ofiţerul este în comă (Video)

În această dimineaţă, un grav incident s-a petrecut în Rădăuţi, Suceava, unde poliţistul Dan Ciprian Sfichi a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii.

În această dimineaţă, un grav incident s-a petrecut în Suceava, unde poliţistul Dan Ciprian Sfichi a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii. 

El a ajuns în stare foarte gravă la spital, cu leziuni la mâini şi cap, urmând să fie transferat de urgenţă cu elicopterul la un spital din Bucureşti. 

Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani şi este tatăl a două fetiţe, de 4 şi 6 ani.

Cine este agresorul

Alexandru Huţuleac, bărbatul care l-a lovit, în această dimineaţă, cu o sabie în cap pe agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, în timpul unor percheziţii, a fost arestat în iulie anul trecut după o amplă acţiune a DIICOT împotriva unei reţele de traficanţi de droguri.

În vârstă de 38 de ani, el a fost eliberat din arest în octombrie 2016, fiind o scurtă perioadă sub control judiciar, măsură ridicată ulterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cine este agresorul poliţistului din Suceava. L-a atacat pe Ciprian cu sabia, rănindu-l la cap şi mâini. Ofiţerul este în comă (Video)