Antena Meniu Search
x

El este bărbatul asasinat de autostopişti, la Călăraşi. De obicei, nu lua pe nimeni la ocazie, dar soţia l-a rugat să-i ia, pentru că "erau tineri şi tremurau de frig"

Gestul de bun samaritean al lui Ion Constantin i-a provocat o moarte înfricoşătoare, după ce s-a înduioşat, luând doi tineri care tremurau de frig pe drum.

El este bărbatul asasinat de autostopişti, la Călăraşi. De obicei, nu lua pe nimeni la ocazie, dar soţia l-a rugat să-i ia, pentru că "erau tineri şi tremurau de frig"

Gestul de bun samaritean al lui Ion Constantin i-a provocat o moarte înfricoşătoare, după ce s-a înduioşat, luând în maşină doi tineri care tremurau de frig, pe marginea drumului.

După ce l-au înjunghiat în gât pe şofer, cei doi au înjunghiat-o şi pe soţia bărbatului, însă femeia a supravieţuit şi a mai avut putere să sune la 112.

Surse din anchta au precizat ca ce doi barbati, care fusesera luati la "autostop" din orasul Slobozia, i-au spus soferului sa opreasca pe DN 3 A, in dreptul localitatii Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi. Apoi, din motive încă necunoscute, s-au hotărât să îi omoare pe cei care încercaseră să-i ajute.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Calarasi, zeci de politisti din judetele Calarasi, Ialomita, Constanta si Ilfov, dar si de la Politia de Frontiera, ii cauta de mai bine de 12 ore pe cei doi barbati suspectati in cazul omorului din judetul Calarasi. Oamenii legii au organizat filtre pe principalele artere din zona. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » El este bărbatul asasinat de autostopişti, la Călăraşi. De obicei, nu lua pe nimeni la ocazie, dar soţia l-a rugat să-i ia, pentru că "erau tineri şi tremurau de frig"