Antena Meniu Search
x

El este bărbatul găsit SPÂNZURAT azi în secţia 5 de poliţie! În urmă cu două luni, a fost filmat în timp ce se plimba cu un CUŢIT ÎN PIEPT (VIDEO ŞOCANT)

În această dimineaţă, gardienii de Secţia 5 de Poliţie din Capitală au descoperit fără suflare un bărbat în vârstă de 32 de ani, care era reţinut pentru tentativă de omor.

În această dimineaţă, gardienii de Secţia 5 de Poliţie din Capitală au descoperit fără suflare un bărbat în vârstă de 32 de ani, care era reţinut pentru tentativă de omor.

Tânărul a fost găsit spânzurat.

"La faţa locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul celui în cauză. Cercetările sunt efectuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul", arată reprezentanţii Poliţiei într-un comunicat de presă.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Observator că bărbatul stătea în cameră cu un alt individ, arestat pentru şantaj şi complicitate la tâlhărie.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul s-a spânzurat cu cearşaful din cameră.

Poliţiştii au demarat o anchetă, investigaţiile fiind conduse de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, urmând a se stabili cu exactitate cum a survenit decesul.

Cine este bărbatul care s-a spânzurat în arest

Bărbatul care a decis să-şi puncă capăt zilelor este Vlad Nicolae, care, în urmă cu două luni, a fost protagonistul unor scene şocante, în plină stradă, la Popeşti Leordeni, lângă Bucureşti. 

Minute bune, cu un cuţit înfipt în piept, bărbatul s-a plimbat printre trecătorii îngroziţi. Chiar el a fost cel care s-a înjunghiat, chiar în zona inimii, după ce, cu puţin timp înainte a atacat cu sabia un alt bărbat.

Imaginile arată doar finalul unei răzbunări sângeroase. La începutul anului, Vlad Nicolae a fost părăsit de femeia alături de care a fost în ultimii 10 ani. 

Nicu visa să-şi întemeieze o familie alături de Simona. A încercat în zadar să o recucerească. Tânăra însă şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat.

În 20 martie, Vlad Nicolae l-a intâlnit în trafic pe actualul iubit al Simonei, pe o stradă din Capitală. Măcinat de furie şi de gelozie, şi-a vânat rivalul până în Popeşti Leordeni. Acolo a intrat cu maşina în maşina lui.

Dar nu s-a oprit acolo. A scos o sabie din maşină şi şi-a atacat rivalul.

După ce şi-a rănit adversarul, s-a înjunghiat în inimă. Apoi, minute bune, a mers printre trecători, arătându-le o poză de-a Simonei.

Amandoi bărbaţii au ajuns în stare gravă la spital. Medicii de la spitalul Bagdasar Arseni l-au băgat pe Nicu în sala de operaţie, unde au încercat să-i repare inima performată de lama cuţitului. 

Bărbatul a supravieţuit şi era acum se afla în arest, pentru tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » El este bărbatul găsit SPÂNZURAT azi în secţia 5 de poliţie! În urmă cu două luni, a fost filmat în timp ce se plimba cu un CUŢIT ÎN PIEPT (VIDEO ŞOCANT)