El este bărbatul găsit SPÂNZURAT azi în secţia 5 de poliţie! În urmă cu două luni, a fost filmat în timp ce se plimba cu un CUŢIT ÎN PIEPT (VIDEO ŞOCANT)

Publicat: 30.05.2017, 10:05.
Actualizat: 30.05.2017, 12:51

În această dimineaţă, gardienii de Secţia 5 de Poliţie din Capitală au descoperit fără suflare un bărbat în vârstă de 32 de ani, care era reţinut pentru tentativă de omor.

În această dimineaţă, gardienii de Secţia 5 de Poliţie din Capitală au descoperit fără suflare un bărbat în vârstă de 32 de ani, care era reţinut pentru tentativă de omor.

Tânărul a fost găsit spânzurat.

"La faţa locului s-a prezentat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, constatând decesul celui în cauză. Cercetările sunt efectuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul", arată reprezentanţii Poliţiei într-un comunicat de presă.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Observator că bărbatul stătea în cameră cu un alt individ, arestat pentru şantaj şi complicitate la tâlhărie.

Potrivit aceloraşi surse, bărbatul s-a spânzurat cu cearşaful din cameră.

Poliţiştii au demarat o anchetă, investigaţiile fiind conduse de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, urmând a se stabili cu exactitate cum a survenit decesul.

Cine este bărbatul care s-a spânzurat în arest

Bărbatul care a decis să-şi puncă capăt zilelor este Vlad Nicolae, care, în urmă cu două luni, a fost protagonistul unor scene şocante, în plină stradă, la Popeşti Leordeni, lângă Bucureşti.

Minute bune, cu un cuţit înfipt în piept, bărbatul s-a plimbat printre trecătorii îngroziţi. Chiar el a fost cel care s-a înjunghiat, chiar în zona inimii, după ce, cu puţin timp înainte a atacat cu sabia un alt bărbat.

Imaginile arată doar finalul unei răzbunări sângeroase. La începutul anului, Vlad Nicolae a fost părăsit de femeia alături de care a fost în ultimii 10 ani.

Nicu visa să-şi întemeieze o familie alături de Simona. A încercat în zadar să o recucerească. Tânăra însă şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat.

În 20 martie, Vlad Nicolae l-a intâlnit în trafic pe actualul iubit al Simonei, pe o stradă din Capitală. Măcinat de furie şi de gelozie, şi-a vânat rivalul până în Popeşti Leordeni. Acolo a intrat cu maşina în maşina lui.

Dar nu s-a oprit acolo. A scos o sabie din maşină şi şi-a atacat rivalul.

După ce şi-a rănit adversarul, s-a înjunghiat în inimă. Apoi, minute bune, a mers printre trecători, arătându-le o poză de-a Simonei.

Amandoi bărbaţii au ajuns în stare gravă la spital. Medicii de la spitalul Bagdasar Arseni l-au băgat pe Nicu în sala de operaţie, unde au încercat să-i repare inima performată de lama cuţitului.

Bărbatul a supravieţuit şi era acum se afla în arest, pentru tentativă de omor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.