Antena Meniu Search
x

El este poliţistul de la Crimă Organizată împuşcat în cap de prietena lui. Bogdan o cunoştea pe fată de maxim o săptămână

De cand a divorțat, Bogdan Dumitrescu locuia singur. La sfârșitul anului trecut se mutase cu chirie intr-un apartament, la parterul unui bloc din Slatina.

El este poliţistul de la Crimă Organizată împuşcat în cap de prietena lui. Bogdan o cunoştea pe fată de maxim o săptămână

De cand a divorțat, Bogdan Dumitrescu locuia singur. La sfârșitul anului trecut se mutase cu chirie intr-un apartament, la parterul unui bloc din Slatina. Aici s-a întâmplat totul.

Polițistul Bogdan Dumitrescu avea 33 ani, divortase de 1 an, avea 2 copii. Era in politie din 2004, iar din 2008 era la Crimă Organizată.

Bogdan o cunoscuse pe Alina Gheorghe, în vârstă de 27 ani, de maxim o săptămână şi începuseră o relație. Aseară au fost împreună la niște prieteni, au mâncat și băut, apoi au mers în locuința polițistului.

Acesta avea o armă personală care nu avea piedica pusă. Tânără susține că s-ar fi jucat cu pistolul și din greseala ar fi apăsat pe tragaci. Glonțul i-a perforat ei o mână, apoi a străpuns craniul polistitului.

Fata a sunat prietenii unde fusese mai devreme in vizită, apoi a sunat la 112. Cand au ajuns medicii și polițiștii, tânărul era deja în stare critica, iar prietena lui era extrem de agitata si înjura  pe toată lumea.

Fata a ramas internată la spital, astăzi a fost operată la mână. Polițistul a fost transferat la Craiova şi este in comă profundă.

Vecinii polițistului susțin că în ultima săptămână s-au dat petreceri aproape in fiecare seara. Locatarii aveau de gand sa-l reclame pentru ca mereu găseau în grădina din fața balconului sau sticle de bautura aruncate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » El este poliţistul de la Crimă Organizată împuşcat în cap de prietena lui. Bogdan o cunoştea pe fată de maxim o săptămână