Antena Meniu Search
x

El este singurul poliţist din ţară avansat la excepțional! Fără să ezite, Ionuţ a salvat o fetiţă prinsă sub roţile unei maşini, în groaznicul accident de la Pufeşti (Video)

Singurul polițist din țară care a fost avansat la excepțional de Ziua Națională este agentul șef Ionuț George Găboroi, de la Poliția Rutieră Bicaz.  

Singurul polițist din țară care a fost avansat la excepțional de Ziua Națională este agentul șef Ionuț George Găboroi, de la Poliția Rutieră Bicaz.  

În afară de gradul primit înainte de termen, el a fost recompensat, alături de alţi doi colegi din ţară cu o insignă care probează intergitatea, dar şi recunoaşterea muncii sale.

Polițistul nu doar că are faima unui agent "rău", care nu iartă pe nimeni dacă încalcă regulile rutiere, dar a şi refuzat de câteva ori încercările unora de a-l mitui. Mai mult, a salvat două persoane de la sinucidere pe barajul Bicaz.

Însă fapta care a cântărit cel mai greu pentru avansarea sa a avut legătură cu un accident rutier petrecut, în vara acestui an, în județul Vrancea.

Pe acelaşi subiect

S-a visat poliţist de când se ştie

Agentul şef Ionuţ Găboroi lucrează în poliţie de 12 ani. S-a visat poliţist de când se ştie, pentru că şi tatăl său a purtat aceeaşi uniformş.  

Dintotdeauna si-a dorit sa-i invete pe cei din jur sa respecte legea si nimic atceva. Cand a fost repartizat la politia rutiera, a incurcat multi soferi: n-a iertat pe nimeni prins pe picior gresit. A amendat si oameni cu functii si a fost chiar apostrofat de unii. 

Dar n-a cedat. Nici atunci când i s-au oferit bani în schimbul unei sancţiuni mai blânde. Oricum, spune el, nu regretă atunci când dă amenzi, pentru că ştie că data viitoare cel sancţionat se va gândi să nu mai greşească.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » El este singurul poliţist din ţară avansat la excepțional! Fără să ezite, Ionuţ a salvat o fetiţă prinsă sub roţile unei maşini, în groaznicul accident de la Pufeşti (Video)