Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este șoferul mort într-un cumplit accident pe autostrada A3, în Mureș. În urmă cu 10 ani, Mishu a mai avut un accident grav care l-a trimis în comă la spital

Așa a fost să fie! La doar 34 de ani, Mishu a sfârșit, vineri dimineață, într-un cumplit accident pe autostrada A3, după ce a intrat cu mașina frontal într-un parapet de separare, pe sensul de mers Târgu-Mureş-Cheţani, în zona Aeroportului Transilvania.

de Monica Palade

la 13.09.2024 , 16:20

În urmă cu 10 ani, bărbatul mai avusese un accident rutier grav, care l-a trimis în comă la spital săptămâni întregi. Atunci, Mishu a trebuit să o ia de la capăt cu toate. Să reînvețe să meargă, să vorbească. Acum, nu a mai fost așa, din păcate.

În ciuda eforturilor medicilor, inima sa s-a oprit pentru totdeauna. Tânărul a fost distribuitor de vinuri, iar acum lucra ca maseur. Din pimele informații, viteza ar fi fost de vină pentru producerea accidentului.

Sfârșit tragic

Articolul continuă după reclamă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile între glisierele dintre breteaua de ieșire spre Ungheni și Autostrada A3 pe sensul Târgu Mureș – Iernut, la kilometrul 4, județul Mureș.

În urma accidentului, șoferul a rămas încarcerat, fiind nevoia de intervenţia pompierilor pentru a fi scos dintre fiarele maşinii. Tânărul în vârstă de 34 de ani a fost preluat de echipajul SMURD în stop cardio-respirator și i s-au efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, însă, efortul lor a fost în zadar, fiind declarat decesul.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » El este șoferul mort într-un cumplit accident pe autostrada A3, în Mureș. În urmă cu 10 ani, Mishu a mai avut un accident grav care l-a trimis în comă la spital