Antena Meniu Search
x

El este şoferul ucigaş din Aiud care a condus beat şi a omorât o bunică pe trecerea de pietoni sub ochii nepoatei ei - VIDEO

Andrei Pop, în vârstă de 23 de ani, din Aiud, este tânărul care a condus beat şi a omorât o bunică chiar pe trecerea de pietoni, sub ochii nepoatei femeii.

Andrei Pop, în vârstă de 23 de ani, din Aiud, este tânărul care a condus beat şi a omorât o bunică chiar pe trecerea de pietoni, sub ochii nepoatei femeii.

Nenorocirea s-a produs, noaptea trecută, pe o stradă din Aiud, în timp ce o femeie în vârstă de 63 de ani traversa de mână cu nepoata ei în vârstă de 11 ani.

Andrei Pop, aflat la volanul unui autoturism care circula cu viteză excesivă, nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul cu cele două persoane şi le-a spulberat.

Pe acelaşi subiect

Bunica a fost cea care a fost izbită în plin, în timp ce nepoata ei a fost doar atinsă de maşina condusă de tânărul de 23 de ani.

În urma impactului, bunica a murit pe loc, în timp ce fetiţa de 11 ani a fost rănită grav şi a ajuns de urgenţă la spital.

În faţa poliţiştilor, tânărul şofer a recunoscut că a băut 8 beri înainte de a se urca la volan. El a fost dus la spital pentru prelevarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a stabilit că în momentul accidentului avea o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în sânge.

Pop a fost reţinut de poliţişti pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar astăzi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

sursa foto: Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » El este şoferul ucigaş din Aiud care a condus beat şi a omorât o bunică pe trecerea de pietoni sub ochii nepoatei ei - VIDEO