Antena Meniu Search
x

El este tânărul ucis în fața unui club din Mediaș. Criminalul l-a înjunghiat în artera femurală

Tânărul care a murit după ce a fost înjunghiat, în fața unui club din Mediaș, se numește Marius Costăchescu și avea 25 de ani. 

Tânărul care a murit după ce a fost înjunghiat, în fața unui club din Mediaș, se numește Marius Costăchescu și avea 25 de ani.

Update: Agresorul a fost prins în urmă cu puțin timp la Blaj.

Marius Costăchescu a fost înjunghiat mortal de Marius Rusu, în urma unei altercații produse în fața unui club de noapte.

Potrivit site-ului Ora de Mediaș, Marius Costăchescu, originar din Prahova și stabilit fără forme legale în Biertan, a murit pe masa medicilor de la urgența spitalului Municipal din urbea de pe Târnava Mare.

Marius, tânărul omorât la Mediaș

Fusese înjunghiat în artera femurala, în urma unui conflict pornit în interiorul clubului Șerabeva, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu doar câteva minute înainte de ora 1:00.

Marius Rusu era la o masă cu mai mulți prieteni, atunci când Costăchescu și-a făcut apariția alături de aproximativ 10 persoane. Din cauza unor neînțelegeri mai vechi, între cei doi a izbucnit un scandal, fiind scoși imediat afară de către agenții de pază. 

Scandalul a continuat în stradă, acolo unde se pare că victima s-ar fi împiedicat și ar fi căzut, moment în care agresorul i-a înfipt un cuțit în picior, în zona arterei femurale. 

Marius Costăchescu a intrat în șoc hemoragic din cauza cantității mari de sânge pierdut și nu a mai putut fi salvat.

Criminalul din Mediaș

(Marius Rusu)

Criminalul este un recidivist care a mai fost condamnat în trecut, tot pentru un omor, fiind eliberat în baza recursului compensatoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » El este tânărul ucis în fața unui club din Mediaș. Criminalul l-a înjunghiat în artera femurală