Antena Meniu Search
x

El este bărbatul care a înjunghiat mortal o tânără de 20 de ani, în Timișoara

Bărbatul care a ucis o tânără de 20 de ani, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, se numește Cosmin Titiș și are 31 de ani.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.09.2019, 23:52

Bărbatul care a ucis o tânără de 20 de ani, în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, se numește Cosmin Titiș și are 31 de ani.

Update 22:30 Suspectul a fost prins în Timișoara de polițiști în timp ce se îndrepta spre Pădurea Verde, pe lângă calea ferată. Cosmin Titiș a fost dus în arestul Poliției Timiș, urmând să fie audiat.

Suspectul căutat de polițiști se numește Cosmin Titiș și este fără ocupație, informează pressalert.ro. Bărbatul ar fi originar din localitatea hunedoreană Lupeni.

Cetățenii care îl văd sunt sfătuiți să apeleze de urgență la 112 și să nu se apropie de el, deoarece este considerat a fi foarte periculos.

Cosmin Titiș este îmbrăcat în geacă de piele neagră și pantaloni blugi deschiși la culoare.

Cosmin Titis

În jurul orei 19:00, pe fondul geloziei, bărbatul a înjunghiat cu sălbăticie o tânără de 20 de ani care se plimba cu o prietenă în parc. Rănile din zona pieptului, a gâtului și a feței i-au fost fatale. 

În ciuda eforturilor medicilor, femeia s-a stins din viață la Spitalul Municipal, acolo unde fusese transportată în stop cardio-respirator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » El este bărbatul care a înjunghiat mortal o tânără de 20 de ani, în Timișoara