Antena Meniu Search
x

Cele mai bune crame româneşti şi-au dat întâlnire la iarbă verde, în Capitală

Bucureştenii s-au răcorit astăzi cu vinuri care mai de care mai fine şi mai aromate. Cele mai bune crame româneşti şi-au dat întâlnire la iarbă verde, unde le-au arătat celor prezenţi ce înseamnă cu adevărat un vin bun. Nu au lipsit, bineînţeles, clătitele brașovene, pieptul de porc rulat și copt sau dulceţurile reinterpretate.

Vezi și

Bucureştenii s-au răcorit astăzi cu vinuri care mai de care mai fine şi mai aromate. Cele mai bune crame româneşti şi-au dat întâlnire la iarbă verde, unde le-au arătat celor prezenţi ce înseamnă cu adevărat un vin bun. Nu au lipsit, bineînţeles, clătitele brașovene, pieptul de porc rulat și copt sau dulceţurile reinterpretate.

Aceasta este reţeta pentru cei care în zilele toride de vară nu se pot răcori doar cu apă. Vinul roze este cel mai potrivit.  Şi prinde din ce în ce mai mult avânt printre români. 

Roze-ul este unul dinte cele mai versatile sortimente de vin, spun cei care se pricep. Poate fi servit alături de aproape orice preparat şi merge cel mai bine cu... deserturile. 

Mulţi au ales să se răsfeţe astăzi cu un pahar de vin alb. Chiar dacă le-a fost greu să le deosebească, au aflat că vinurile albe au gusturi şi calităţi extrem de diferite. 

Au fost şi curajoşi care au testat vinul roşu, chiar dacă acesta nu este recomandat în sezonul cald. Însă, nu înainte de a savura frigăruile de berbecuţ. 

Temperaturile ridicate din ultima perioadă au şi o parte bună. La toamnă. Specialiştii spun că vinul va fi mult mai aromat. În România, consumul de vin a crescut în acest an cu aproximativ 15 la sută faţă de 2016.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cele mai bune crame româneşti şi-au dat întâlnire la iarbă verde, în Capitală