Antena Meniu Search
x

Electric Castle 2023. Peggy Gou nu va mixa pe scena de pe domeniul Banffy. Anunțul artistei

Electric Castle 2023. Peggy Gou nu va mai mixa la Electric Castle. Este anunțul oficial făcut cu puțin timp în urmă pe pagina de Facebook a festivalului. Organizatorii au ținut să anunțe oamenii că "această schimbare a formației este în afara controlului" stabilit și că încearcă pe cât de repede posibil să găsească un înlocuitor pe placul fanilor. 

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 17:55

Electric Castle 2023. Peggy Gou nu va urca pe scena de pe domeniul Banffy. Ce spun organizatorii festivalului
Electric Castle 2023. Peggy Gou nu va urca pe scena de pe domeniul Banffy. Ce spun organizatorii festivalului - Profimedia

De asemeneam nici artistul Rezz nu va mai ajunge la Electric Catle, din cauza unor "circumstanțe neprevăzute de călătorie".  Electric Castle a înștiințat oamenii că banii pe biletele care nu au fost folosite joi și vineri vor putea fi restituiți după festival. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Din păcate, Peggy Gou a ales să se concentreze pe un proiect diferit și nu va ajunge la castel. Suntem foarte dezamăgiți să vedem că se întâmplă asta după toate eforturile noastre de a compensa anularea de anul trecut. Dorim să vă asigurăm că această schimbare a formației este în afara controlului nostru, iar echipa noastră lucrează din greu pentru a confirma un nou artist, credem că avem foarte puțin timp pentru asta. De asemenea, din cauza unor circumstanțe neprevăzute de călătorie, Rezz a anunțat că nu poate veni la concert. Lucrăm și la un înlocuitor pentru ea. Biletele nefolosite de joi și vineri se pot aplica pentru o restituire după festival. Scrie un e-mail după festival la [email protected]", a anunțat Electric Castle pe pagina de Facebook. 

Pe acelaşi subiect

Reacția artistei

Artista a postat un mesaj pe Instagram pentru fanii ei, la scurt timp după ce Electric Castle a anunțat că aceasta nu va mai ajunge în România.

"Hei prieteni, îmi pare atât de rău să anunț că nu voi mai ajunge la Electric Castle mâine. Echipa mea și cu mine am încercat din răsputeri să rezolvăm dar s-a dovedit a fi imposibil. Lucrăm deja la o la o nouă dată pentru România, curând, și sper să vă văd pe toți acolo. Cu dragoste, PG", a scris artista pe contul ei de Instagram.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Electric Castle 2023. Peggy Gou nu va mixa pe scena de pe domeniul Banffy. Anunțul artistei