Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle, primul mare festival care îşi redeschide scenele. Petrecerea ţine 10 zile

Ziua cea mai aşteptată a sosit la Bonţida, în Cluj. Tocmai a început Electric Castle - primul mare festival, după pandemie. Vaccinaţi sau cu teste covid negative, tinerii şi-au dat întâlnire sub soarele arzător încă de la orele prânzului. E drept, festivalul de anul acesta este mult mai mic în dimensiuni, dar dorinţa de a petrecere e mai mare, după toate restricţiile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.08.2021, 20:37

Vezi și

Muzica a început să răsune la Bontida încă de la orele amiezii, dar puţini au fost cei pe care ritmul i-a pus în mişcare încă din prima zi. Camelia şi Andreea vin din Baia Mare şi nu au lipsit de la nicio ediţie. Nu au putut-o rata nici pe cea din acest an. "De fiecare dată când am venit la electric m-am distrat super tare şi chiar dacă bănuiesc că n-o sa fie aşa de multă lume, pentru mine pentru că nu-mi place neapărat înghesuiala şi oricum cred că o să fie la fel de mişto şi anul ăsta", spune Andreea. "Vreau să explorez fiecare scenă, să stau puţin la fiecare scenă, vreau să mă distrez cu toţi prietenii care vin pe aici şi vreau să profit şi de viaţa de camping. Asta este un mare plus la Electric", a declarat şi Camelia.

Şi în camping chiar a fost agitaţie. "Eu cred că peste tot este ceva bun de ascultat şi cred că merită venit astă seară pentru că e prima noapte, când în sfârşit după doi ani puteţi să iesiţi să simtiţi o energie bună la Bonţida", a declarat Andrei Cojocariu, director tehnic Electric Castle. De luni, distracţia se mută la Cluj-Napoca, şi timp de o săptămână va continua în Piaţa Unirii şi în alte locuri din oraş. Aici vor face atmosferă artiştii români.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Electric Castle, primul mare festival care îşi redeschide scenele. Petrecerea ţine 10 zile