Antena Meniu Search
x

Eleganţă şi extravaganţă la cel mai titrat eveniment hipic din Marea Britanie

Cel mai titrat eveniment hipic din Marea Britanie şi-a desemnat câştigătorul de pe hipodrom.

Vezi și

 Cel mai titrat eveniment hipic din Marea Britanie şi-a desemnat câştigătorul de pe hipodrom. La Cursa de la Ascot, dezbaterea continuă pentru a stabilit câştigătorii la capitolul stil şi originalitate.

Ţinutele elegante cu accente fistichii au fost la putere pe pajiştea de lângă celebrul hipodrom. Orice s-ar spune, doamnelor şi domnişoarelor care urmăresc cursa de la Ascot nu li se poate reproşa lipsa de îndrăzneală. În acest an, au radiat de-a dreptul.

Cum era de aşteptat, familia regală a potolit un pic exuberanţa de culori din public. Regina a apărut într-o ţinută de un albastru pal, asortată din cap până în picioare. Pentru o nuanţă asemănătoare a optat şi Camilla, ducesa de Cornwall şi soţia Prinţului Charles. Eticheta le obligă la o anumită sobrietate. Celelalte invitate şi-au putut da însă frâu liber imaginaţiei.

Stiliştii chiar au avut motive să fie impresionaţi. Pălăriile din acest an au fost, parcă, mai teatrale ca oricând. O pălărie cu pene de păun a câştigat cele mai multe voturi din partea criticilor. Nu puteau trece neobservate nici pălăria-fluture sau pălăria-trandafir.

Iar o pălărie cu de toate, de la flori, cadouri şi şampanie i-a făcut pe toţi invitaţii să zâmbească. Cursa regală de la Ascot este unul dintre cele mai aşteptate evenimente anuale din Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Eleganţă şi extravaganţă la cel mai titrat eveniment hipic din Marea Britanie