Antena Meniu Search
x

Soţia lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate în dosarul Caracal

Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, este cercetată pentru complicitate în dosarul Caracal. Potrivit procurorului-şef al DIICOT, în cazul soţiei lui Dincă, cercetările sunt efectuate 'in rem', după o plângere depusă de mama Luizei Melencu.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 06.09.2019, 13:04

Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate
Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate - Observator

Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, este cercetată pentru complicitate în dosarul Caracal. Potrivit procurorului-şef al DIICOT, în cazul soţiei lui Dincă, cercetările sunt efectuate 'in rem', după o plângere depusă de mama Luizei Melencu.

Felix Bănilă, şeful DIICOT, a susţinut, astăzi, într-o conferinţă de presă, că după plângerea depusă de mama Luizei Melencu, soţia lui Gheorghe Dincă este cercetată în dosar, 'in rem', pentru complicitate la omor.

"În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem şi pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracţională a numitei Dincă Elena, soţia inculpatului", a declarat Bănilă.

De asemenea, şeful DIICOT a explicat că în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală pentru două infracţiuni de profanare de cadavre sau morminte.

Pe acelaşi subiect

Mama Luizei Melencu, plângere împotriva soţiei lui Gheorghe Dincă

La sfârşitul lunii august, Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, dar şi fiii acestora, au fost audiaţi timp de nouă ore la sediul DIICOT.

La finalul audierilor, avocatul familiei Melencu a explicat că soţia lui Dincă şi-a schimbat declaraţiile, dar şi că ar putea fi acuzată de complicitate la crime.

"Clar această doamnă a aruncat probe, a alterat probe, a distrus probe, acum este de văzut dacă cu intenţie. Cand am inceput sa pun intrebari, atunci s-a stricat treaba, a început să tremure, a început să se înroşească, a început să răspundă în aceeaşi frază cu trei contradicţii", a declarat avocatul Tonel Pop.

De asemenea, este cunoscut faptul că, la sfârşitul lunii aprilie, timp în care Luiza Mihaela Melencu era răpită de Gheorghe Dincă, soţia criminalului din Caracal a mers în casa acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Soţia lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate în dosarul Caracal