Antena Meniu Search
x

Elena, tânăra mamă din Vaslui care a îngrozit județul: "Așa a fost mai bine pentru toți"

Elena Sava, o femeie de 33 de ani, mamă a cinci copii din satul Cotic, comuna Todiresti, a făcut un lucru atât de groaznic, încât va rămâne multă vreme în istoria Vasluiului. Tânăra și-a ucis unul dintre copii, pe cel care îl avea în pântec, apoi i-a dat foc în fața casei.

Elena, tânăra mamă din Vaslui care și-a dat foc propriului copil în fața casei: "Așa a fost mai bine pentru toți"
Elena, tânăra mamă din Vaslui care și-a dat foc propriului copil în fața casei: "Așa a fost mai bine pentru toți"

Elena Sava, o femeie de 33 de ani, mamă a cinci copii din satul Cotic, comuna Todiresti, a făcut un lucru atât de groaznic, încât va rămâne multă vreme în istoria Vasluiului.

Tânăra și-a ucis unul dintre copii, pe cel care îl avea în pântec, apoi i-a dat foc în fața casei.

Crima oribilă a fost descoperitã de politistii vasluieni la mai bine de o lună de la comiterea ei, pentru că nimeni nu o credea pe femeie că a făcut avort, sarcina fiind prea avansată și niciun medic nu ar fi ajutat-o să facă așa ceva.

Astfel, conform cercetărilor, procurorii au stabilit că pe 2 aprilie femeia a născut un copil acasã. Imediat după naștere si-a sugrumat bebelusul, apoi i-a dat foc, iar resturile le-a aruncat într-o hazna. Femeia le-a spus rudelor cã a fãcut întrerupere de sarcinã, dar acestea si-au dat seama cã Elena Sava minte pentru cã sarcina era mult prea avansatã.

În fata anchetatorilor, mama criminalã si-a recunoscut crima si a povestit totul. Era exact asa cum au spus politistii, femeia adaugand doar că i-a dat foc in fata casei. Pentru a nu fi prinsã de sot, femeia a luat cadavrul cu o furcã si l-a aruncat în haznaua din curte. Dupã aceea si-a convins sotul sã sape o altã hazna si pe cea veche sã o astupe. Bărbatul n-a bănuit nimic.

Întrebată de anchetatori de ce a făcut asta, Elena a răspuns senină: "Asa era mai bine pentru toti".

Astăzi, Elena Sava a fost arestată pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Elena, tânăra mamă din Vaslui care a îngrozit județul: "Așa a fost mai bine pentru toți"