Antena Meniu Search
x

Elev bătut şi umilit de un coleg de clasă, într-o școală din Sălaj. „Ia, nu vrei să vorbești? Nu vrei, că tu nu știi!” (Video)

Un elev de 15 ani din Sălaj trăiește un adevărat coșmar la școală, unde este bătut de un coleg de clasă, cel mai recent episod violent având loc pe 9 iunie, după redeschiderea școlilor pentru elevii din anii terminali.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.06.2020, 11:11

Elev bătut şi umilit în clasă de un coleg, într-o școală din Sălaj Vezi și
  • Imaginile au fost filmate într-o sală de clasă a școlii din Măierişte, Sălaj.
  • Deși încearcă să scape de loviturile colegului său, băiatul este urmărit de agresor printre bănci.

ATENȚIE, sunt imagini cu puternic impact emoțional!

Imaginile filmate într-o sală de clasă a școlii din Măierişte, Sălaj, surprind momentul în care băiatul de 15 ani este lovit cu pumnul în zona feței de un coleg.

Deși încearcă să scape de loviturile colegului său, băiatul este urmărit de agresor printre bănci și lovit fără milă.

Imaginile au fost postate pe Facebook, iar cel care a făcut postarea scrie că băiatul nu doarme noaptea și că are atacuri de panică. Mai mult, mama elevului spune că nu e primul episod de acest fel. Femeia a depus plângere la poliție.

“La data de 10 iunie a.c., Poliția a fost sesizată prin plângere de către o femeie, din comuna Măieriște, despre faptul că fiul ei, în vârstă de 15 ani, a fost lovit cu pumnul în zona feței de către un coleg. Fapta a fost comisă în data de 9 iunie a.c., la ora 9.55, în timp ce elevii se aflau în pauză. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, a menţionat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Elev bătut şi umilit de un coleg de clasă, într-o școală din Sălaj. „Ia, nu vrei să vorbești? Nu vrei, că tu nu știi!” (Video)