Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un elev din Botoşani a intrat în comă alcoolică la liceu după ce a băut de supărare

Un elev în vârstă de numai 15 ani a intrat în comă alcoolică la liceu după ce a băut de supărare, fiind găsit de trecători lângă gardul unităţii de învăţământ.

de Redactia Observator

la 27.10.2018 , 11:25

Un elev din Botoşani a intrat în comă alcoolică la liceu după ce a băut de supărare Un elev din Botoşani a intrat în comă alcoolică la liceu după ce a băut de supărare - Arhivă

Un elev în vârstă de numai 15 ani a intrat în comă alcoolică la liceu după ce a băut de supărare, fiind găsit de trecători lângă gardul unităţii de învăţământ.

Totul s-a întâmplat joi, în faţa unui liceu din Botoşani. Elevul din clasa a IX-a fost găsit prăbuşit pe stradă, lângă gardul liceului, de mai mulţi oameni care treceau prin zonă.

Oamenii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar o ambulanţă l-a preluat pe adolescent şi l-a transportat la spital.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conducerere liceului, dar şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, au deschis anchete pentru stabilirea împrejurărilor în care elevul a consumat băuturi alcoolice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un elev din Botoşani a intrat în comă alcoolică la liceu după ce a băut de supărare