Antena Meniu Search
x

Elev de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, găsit spânzurat într-un grajd. Cristian era clasa a 12-a

Un elev în clasa a 12-a la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu a fost găsit spânzurat într-un grajd din localitatea Orlat.

Elev de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, găsit spânzurat într-un grajd. Cristian era clasa a 12-a - Arhivă

Un elev în clasa a 12-a la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu a fost găsit spânzurat într-un grajd din localitatea Orlat.

IPJ Sibiu și ISU Sibiu au anunţat că nenorocirea a avut loc joia trecută, 17 ianuarie.

Tânărul Cristian D., în vârstă de 18 ani, a fost găsit fără suflare, spânzurat, într-un adăpost de animale. Trupul său a fost descoperit în jurul orei 17.00. 

Primii care s-au deplasat la fața locului au fost cei de la SMURD Săliște, urmați de un echipaj SMURD de la Sibiu. 

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

"Urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 17 ianuarie 2019, în jurul orei 16:45, ISU Sibiu a mobilizat de urgență echipajul de prim ajutor Smurd Săliște și echipajul Smurd cu medic de la Detasamentul Sibiu, pentru acordarea asistenței medicale unui băiat de 18 ani, în localitatea Orlat, pe strada Fabricii.

Echipajele medicale au găsit băiatul spânzurat, fără funcții vitale prezente, constatând, din nefericire, decesul acestuia", spun cei de la ISU Sibiu.

Băiatul nu a lăsat bilet de adio

Elevul și-a pus capăt zilelor fără să lase un biet de adio în care să-şi explice gestul.

Potrivit oradeselimbar.ro, elevul de clasa a 12-a la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" nu a lăsat nicio clipă impresia că ar avea vreo depresie sau că ar trece printr-o perioadă grea.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz și se fac cercetări pentru a se stabili exact cum s-a petrecut această tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elev de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, găsit spânzurat într-un grajd. Cristian era clasa a 12-a