Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Panică la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu. Două eleve au golit un spray lacrimogen în clasă

Panică la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu după ce două eleve au golit un spray lacrimogen în clasă. Şase elevi au ajuns la spital, iar alţi 10 au primit îngrijiri la faţa locului din partea medicilor SMURD şi SAJ.

de Redactia Observator

la 03.10.2018 , 13:07

Panică la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu. Un elev a golit un spray lacrimogen în clasă Panică la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu. Un elev a golit un spray lacrimogen în clasă - Arhivă

Panică la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu după ce două eleve au golit un spray lacrimogen în clasă.

Şase elevi au ajuns la spital, iar alţi 10 au primit îngrijiri la faţa locului din partea medicilor SMURD şi SAJ.

Apelul a fost dat în această dimineaţă după ce mai mulţi elevi s-au plâns profesorilor că cineva a dat cu spray lacrimogen în clasă.

Articolul continuă după reclamă

Profesorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la liceu s-au deplasat mai multe autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Sibiu, dar şi autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul SMURD.

16 elevi au fost evaluaţi de medici în curtea şcolii, iar şase dintre ei au fost transportaţi la spital după ce au acuzat iritaţii grave la nivelul căilor aeriene.

Poliţiştii şi conducerea liceului au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, dar şi identificarea celui care a golit spray-ul lacrimogen în clasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Panică la Liceul de Industrie Alimentară din Sibiu. Două eleve au golit un spray lacrimogen în clasă