Antena Meniu Search
x

Elevă de 15 ani din Cluj, agresată sexual de un profesor în căminul unui colegiului

O elevă de 15 ani a fost agresată de un profesor în căminul unui colegiu din Cluj-Napoca. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 18:18

Elevă de 15 ani din Cluj, agresată sexual de un profesor în căminul unui colegiului - Shutterstock

Potrivit oamenilor legii, incidentul ar fi avut loc pe 11 ianuarie. Ancheta a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale. Potrivit stiridecluj.ro, bărbatul este pedagog la Colegiul de Servicii în Turism "Napoca" din Cluj-Napoca, iar eleva de 15 ani ar fi fost chemată în biroul acestuia din cămin, unde bărbatul i-ar fi făcut avansuri.

Ce spun poliţiştii

„La data de 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție au demarat verificări din oficiu, în baza unor informații referitoare la faptul că o tânără în vârstă de 15 ani, din județul Cluj, ar fi fost agresată sexual de către un bărbat, reprezentant al unei instituții de învățământ din municipiu, în căminul colegiului.

Ancheta a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, urmând a fi stabilite cu exactitate aspectele sesizate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, aflat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Elevă de 15 ani din Cluj, agresată sexual de un profesor în căminul unui colegiului