Antena Meniu Search
x

Elevă de 15 ani, pipăită de trei colegi, pe holul liceului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală

O elevă în vârstă de 15 ani a fost atinsă în mai multe zone ale corpului de trei colegi, doi de 16 ani şi altul de 15 ani, incidentul având loc pe holul unui liceu din municipiul Constanţa, unde cei patru învaţă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 15:11

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, miercuri, că poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, marţi, despre faptul că o elevă de 15 ani ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de către mai mulţi tineri, în timp ce se afla în holul liceului la care studiază. 

"În urma verificărilor, poliţiştii au identificat trei elevi, doi în vârstă de 16 ani şi unul de 15 ani, din cadrul aceluiaşi liceu”, a transmis IPJ Constanţa. 

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au preluat cercetările. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Elevă de 15 ani, pipăită de trei colegi, pe holul liceului. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală