Antena Meniu Search
x

Elevă de 16 ani din Maramureş, preluată de SMURD cu o ţepuşă înfiptă în braţ după ce a vrut să chiulească de la ore și a rămas agățață în gardul liceului

Caz halucinant într-o școală din Sighetu Marmației. O adolescentă de 16 ani a ajuns la spital cu o țepușă înfiptă în braț, după ce a încercat să chiulească de la orele de curs și a sărit gardul liceului. Tăra și-a agățat geaca în gard și, în încercarea de a se elibera, o țepușă i-a intrat în mână. 

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 13:35

Vezi și

Tânăra de 16 ani, din Sarasău, elevă La Liceul Tehnologic Forestier Sighetu Marmației, a vrut să chiulească așa că a decis să sară gardul insituției. După incident, au fost alertate autoritățile care s-au prezentat la fața locului. Echipajul de descarcerare a tăiat cu flexul bucata de gard în care tânăra a fost prinsă, apoi, cu țepușa încă înfiptă în braț, tânăra a fost transportată de urgență la spital. 

Adolescenta a fost transferată la spital cu tot cu țepușa înfiptă în braț

De la Sighetul Marmației, medicii au trimis-o în Baia Mare la Spitalul Județean, cu tot cu țepușa în antebraț. În cele din urmă, medicii din Baia Mare au reușit să-i scoată obiectul din braț. 

"Azi, 10 mai, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment produs la o școală din municipiu.  În fapt, la ora 11:23, un echipaj S.A.J. a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale unei tinere de 16 ani din Sarasău, care s-ar fi autoaccidentat în timp ce încerca să escaladeze o poartă de acces într-o unitate de învățământ din Sighetu Marmației.  Victima a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", potrivit ISU Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Elevă de 16 ani din Maramureş, preluată de SMURD cu o ţepuşă înfiptă în braţ după ce a vrut să chiulească de la ore și a rămas agățață în gardul liceului