Antena Meniu Search
x

Elevă dispărută fără urmă, de 5 zile, familia e disperată. Fata era în drum spre şcoală

Poliţiştii o caută pe Nicoleta Ioniță, o elevă din Prahova în vârstă de 15 ani, care a dispărut subit şi fără urmă după ce ce plecat spre şcoală acum 5 zile şi nu a mai revenit. Familia e disperată şi lansează un apel oricui poate ajuta la găsirea ei cât mai rapidă.

Poliţiştii o caută pe Nicoleta Ioniță, o elevă din Prahova în vârstă de 15 ani, care a dispărut subit şi fără urmă după ce ce plecat spre şcoală acum 5 zile şi nu a mai revenit.

Familia e disperată şi lansează un apel oricui poate ajuta la găsirea ei cât mai rapidă.

Elevă dispărută de 5 zile, după ce a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors

Polițiștii Secției Rurale nr. 10 au fost sesizaţi despre dispariția minorei Nicoleta Ioniță, în vârstă de 15 ani, domiciliată in comuna Valea Calugareasca, satul Coslegi. Aceasta ar fi plecat către școală la data de 11 aprilie și nu a mai revenit.

La momentul dispariției, era îmbrăcată cu geacă scurtă, de culoare verde, pantaloni negri, pulover albastru si era incălțată cu pantofi sport, de culoare gri.

Ca și semnalmente, fata are 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție robustă, par șaten, lung, față ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

Persoanele care detin informații ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugate să apeleze 112, să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Elevă dispărută fără urmă, de 5 zile, familia e disperată. Fata era în drum spre şcoală