Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O elevă de 16 ani, din Slobozia, a leșinat la liceu după ce a fumat etnobotanice la 'Ziua Internațională împotriva Fumatului'

O elevă de 16 ani, din Slobozia, elevă a Colegiului Național 'Mihai Viteazul', a ajuns la Urgențe după ce a fumat etnobotanice la liceu, împreună cu un coleg, și a leșinat.

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 20:41

O elevă de 16 ani, din Slobozia, a leșinat la liceu după ce a fumat etnobotanice O elevă de 16 ani, din Slobozia, a leșinat la liceu după ce a fumat etnobotanice

O elevă de 16 ani, din Slobozia, elevă a Colegiului Național 'Mihai Viteazul', a ajuns la Urgențe după ce a fumat etnobotanice la liceu, împreună cu un coleg, și a leșinat.

Cei doi elevi s-au simțit rău și au leșinat, motiv pentru care colegii lor i-au anunțat pe profesorii care au sunat la numărul unic de urgență 112.

În urma analizelor s-a constatat că cei doi ar fi consumat substanțe interzise, de genul etnobotanicelor. În  acest caz a fost deschisă o anchetă penală.

Articolul continuă după reclamă

Culmea este că cei doi adolescenți ar fi participat la o activitate de prevenire dedicată 'Zilei Internaționale de Luptă Împotriva Fumatului' și li s-ar fi făcut rău în timpul acestei manifestări.

Prima care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slobozia este adolescenta de 16 ani. Fata prezenta dureri de cap și amețeli.

Câteva minute mai târziu, la același spital, a fost adus și colegul ei, un băiat de 17 ani, care prezenta simptome similare cu ale fetei.

În urma analizelor preliminarii efectuate la Slobozia s-a constatat că cei doi erau într-o stare de sevraj, generată de consumul de substanțe interzise de tipul etnobotanicelor, notează independentonline.ro.

În ambele cazuri, medicii din Slobozia au decis transferul către Spitalul 'Grigore Alexandrescu' din București.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O elevă de 16 ani, din Slobozia, a leșinat la liceu după ce a fumat etnobotanice la 'Ziua Internațională împotriva Fumatului'