Antena Meniu Search
x

Anchetă de amploare la Spitalul de Pishiatrie din Iași, de unde a evadat un tânăr care și-a ucis mama și bunica

Pacientul periculos care a evadat din spitalul de psihiatrie a fost prins, după 24 de ore de căutări. În urmă cu şase ani, el și-a ucis mama și bunica.

Vezi și

Pacientul periculos, care a evadat din spitalul de psihiatrie din Pădureni, a fost prins, după 24 de ore de căutări. Este fostul elev care, în urmă cu şase ani, şi-a ucis mama şi bunica.

Alerta s-a dat vineri seara. Deşi securitatea din spitalul Pădureni este mult mai ridicată decât în alte unităţi asemănătoare, în jurul orei 18.00 şi 30 de minute, tânărul a reuşit să evadeze.

După aproape 24 de ore de căutări, a fost găsit într-o localitate vecină, chiar de un angajat al unităţii medicale. Acum, la spital e anchetă, iar conducerea vrea să afle cum a reuşit să evadeze.

Tânărul va fi ţinut sub supraveghere, iar starea lui medicală va fi reevaluată.

Îîn 2011, el şi-a ucis mama şi bunica. Deşi era diagnosticat cu schizofrenie paranoidă, a încetat

să-şi ia medicamentul şi le-a atacat pe cele două femei. La un an după ce a comis dubla crimă, a evadat din spitalul Socola. Aşa că pericolul a fost uriaş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Anchetă de amploare la Spitalul de Pishiatrie din Iași, de unde a evadat un tânăr care și-a ucis mama și bunica