Antena Meniu Search
x

Video Elevul de 7 ani care a mers cu puşca airsoft la școală a vrut să se laude colegilor. De unde avea tatăl lui arma

Alertă maximă în Constanţa. La nici două săptămâni de la atacurile armate din Serbia, un elev de şapte ani a intrat cu o armă în şcoală. Potrivit primelor informaţii, se pare că puşca, de tip airsoft şi neletală, ar fi fost observată de profesorul de sport. Bărbatul a alertat conducerea unităţii de învăţământ, apoi autorităţile.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 18:07

Vezi și

Totul s-a întâmplat în decursul zilei de ieri, atunci când minorul în vârstă de numai șapte ani a intrat în școala din Constanța cu o armă. Aceasta a fost sesizată de profesorul de sport, a confiscat-o și a alertat apoi conducerea școlii.

Ulterior au fost sesizați și polițiștii care, în momentul în care au ajuns la fața locului, atât ei cât și jandarmii au constatat faptul că arma este una de tip airsoft, neletală, însă nu a existat autorizație pentru deținerea acesteia. 

Tatăl băiatului ar fi cumărat arma de pe internet cu câțiva ani în urmă

Din informațiile pe care le avem până în prezent, se pare că minorul ar fi luat arma de acasă. Copiii care au asistat la scenă sunt în prezent consiliați, iar părinții minorului de 7 ani au fost duși la audieri și sunt cercetați pentru rele tratamente aplicate minorului.  Potrivit unor surse Observator, tatăl ar fi cumpărat arma de pe un site de cumpărături online cu câțiva ani în urmă, iar copilul a adus-o la școală pentru a se lăuda cu ea. 

Băiatul, elev în clasa I, a venit la școală în timpul unei pauze, când acesta nu avea ore, pentru a se juca cu ceilalți elevi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elevul de 7 ani care a mers cu puşca airsoft la școală a vrut să se laude colegilor. De unde avea tatăl lui arma