Antena Meniu Search
x

Elisabeta, ucisă în Anglia cu peste 40 de lovituri de cuţit de un vasluian "de o blândeţe extraordinară". Gelozia l-a transformat în monstru pe Genu Armeanu (Video)

Genu Armeanu, un vasluian în vârstã de 45 ani, este acuzat cã a comis o crimã oribilã în Marea Britanie. Victima este fosta sa iubită, Elisabeta Lãcãtusu.

Elisabeta, ucisă în Anglia cu peste 40 de lovituri de cuţit de un vasluian "de o blândeţe extraordinară". Gelozia l-a transformat în monstru pe Genu Armeanu

Genu Armeanu, un vasluian în vârstã de 45 ani, este acuzat cã a comis o crimã oribilã în Marea Britanie. Victima este fosta sa iubită, Elisabeta Lãcãtusu, tot din Vaslui.

Cei doi au avut o relatie frumoasă, plină de dragoste, care s-a încheiat în urmã cu ceva timp. Se pare că Genu nu a putut sã accepte despãrtirea si o voia cu orice chip înapoi.

Aflase cã Elisabeta îsi refãcuse viata cu patronul restaurantului la care lucra, un indian. Când românul a auzit cã actualul iubit al femeii este la ea acasã,  Genu Armeanu s-a dus glonţ la casa în care locuia Elisabeta si a ucis-o cu peste 40 de lovituri de cuţit, scrie presa londoneză. Apoi, i-a tâiat gâtul. La fata locului a ajuns imediat o ambulantã, însã femeia nu a mai putut fi salvatã.

Dupã comiterea crimei, Genu s-a întors în casa în care locuia alãturi de alti români, fãrã a spune nimic. Cunoscutii bãrbatului povestesc cã seara au venit peste 20 politisti, înarmati si însoţiţi de câini, i-au interogat pe toţi românii din casă, însã l-au arestat doar pe Genu. “I-au pus direct lanturi si la mâini si la picioare”, a povestit un cunoscut al acestuia.

Vestea a cãzut ca un trãznet peste familiile celor doi vasluieni. Nimãnui nu-i vine sã creadã ce s-a întâmplat. Genu era cunoscut ca un om linistit, deosebit de blând, deloc agresiv, ba chiar incapabil de a comite o crimã, spune familia vasluianului. Era în Londra de cinci ani, lucra în constructii si îi mergea destul de bine. Elisabeta era si ea de ceva timp în Londra, avea trei fete cu care locuia si încerca sã-si refacã viata dupã relatia cu Genu.

Familia Elisabetei spune exact contrariul. Genu Armeanu ar fi fost cunoscut cu antecedente penale pentru viol şi infracţiuni cu violenţă, spun rudele femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Elisabeta, ucisă în Anglia cu peste 40 de lovituri de cuţit de un vasluian "de o blândeţe extraordinară". Gelozia l-a transformat în monstru pe Genu Armeanu (Video)