Antena Meniu Search
x

Elita producatorilor auto s-a reunit la Geneva

Elita producatorilor auto s-a reunit la Geneva saptamana aceasta la cel mai apreciat salon de acest gen al anului. Opel, Renault si Subaru si-au prezentat in premiera mondiala cei mai noi bolizi.

Vezi și

Opel a prezentat in premiera modelul "Cascada", un autovehicul decapotabil cu patru locuri.

Pentru acesta, Opel a realizat un acoperis textil. NU doar din motive estetice, ci si practice, intrucat este mai usor de compactat si ocupa, astfel, mai putin loc. Iar pentru si mai mult spatiu, scaunele din spate sunt rabatabile. Tot la salonul auto de la Geneva, Opel a mai adus o noutate.

"Adam Rocks" este un concept creat in spiritul masinilor de raliu, cu stalpi de protectie. Daca reactia publicului va fi pozitiva, vom putea vedea un astfel de exemplar pe strazi, in doar cativa ani.

Si Renault a prezentat in premiera mondiala primul sau crossover urban, versiunea de serie a lui Captur, in varianta SUV.

Producatorul auto Subaru a dezvaluit pentru prima oara noul sau concept. Se numeste "Viziv" si imbina un design agresiv cu un sistem de propulsie inovator.

“Suntem pe un teritoriu neutru si acest lucru ne ajuta foarte mult pentru ca, aici, toata lumea este tratata la fel. Daca te duci la Frankfurt, vezi ca nemtii iau jumatate din suprafata. Toata lumea este prezenta aici, cu standuri mai mici, insa niciunul nu are un avantaj in fata celorlalti”, a declarat Andre Hefti, directorul Salonului Auto de la Geneva.

Aproape 260 de expozanti sunt prezenti la cel mai mare eveniment auto de profil de la inceputul anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Elita producatorilor auto s-a reunit la Geneva