Antena Meniu Search
x

Emil Boc a dat startul in Raliului Transilvaniei

Motoare turate si atmosfera de sarbatoare in Cluj-Napoca. Crema sportului cu motor s-a adunat in centrul orasului pentru startul omagial al Raliului Transilvaniei. Printre sutele de spectatori si pasionati ai vitezei s-a strecurat si primarul Emil Boc.

Vezi și

Cu tricolorul in mana, Emil Boc a dat voie sutelor de cai putere de sub capota bolizilor de raliu sa se dezlantuie. Favoritele edilului pentru Raliul Transilvaniei sunt, evident, echipele clujene.

Nu neaparat un fan al sporturilor cu motor, startul competitiei a fost pentru Boc o ocazie buna sa-i cunoasca pe cei mai talentati piloti ai momentului.

Fostul premier a fost umit, insa, sa-si gaseasca admiratori printre profesionisti.

La competitie participa 54 de echipe din tara si din strainatate, iar evenimentul este un motiv de mandrie pentru clujeni. Primarul orasului recunoaste ca si-ar fi dorit sa-l vada pilotand si pe actualul prim-ministu, Victor Ponta, care, insa, a renuntat sa mai participe la raliuri anul trecut.

“Eu zic ca e un eveniment special pentru Cluj, ne bucuram ca de aici se da startul raliului, sper ca si de aceasta data clujenii sa castige. Hai sa lasam actualul prim-ministru sa se manifeste, ca e mai experimentat in domeniul asta. Eu spun ca daca ramanea aici era mai bine. Daca nu pleca la guvern era mai bine sa ramana aic”, a declarat Emil Boci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Emil Boc a dat startul in Raliului Transilvaniei