Antena Meniu Search
x

Video Emoţii şi zâmbete pentru copiii care au văzut pentru prima dată marea. Proiectul de suflet care transformă poveştile în realitate

Emoţii şi zâmbete pentru mai mulţi copii din Dumbrăveni. Au descoperit ce înseamnă fericirea, în prima lor vacanţă pe litoralul Mării Negre. Totul face parte dintr-un proiect care, pentru mulţi dintre cei mici, transformă poveştile în realitate.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 08:55

Vezi și

Copiii au păşit timizi pe nisipul fierbinte de la malul Mării Negre. Mulţi pentru prima dată în viaţa lor. Deşi nu s-au aventurat prea mult în mare, s-au distrat copios.

"Aducem copii din mediul rural, care nu au vazut niciodata marea. Astazi am intampinat cu bucurie copilasii din Dumbraveni, urmand ca in data de 20 august sa vina copilasi din Tortomanu, iar in 24 august sa avem coplasi din Hamcearca", a declarat Mihaela Căruţaşu, preşedinte Asociaţia "Împreună pentru viitor".

"Pentru unii dintre ei, din pacate, este singura ocazie de a veni la plaja vara aceasta. Au fost foarte incantati, atat ei cat si parintii", a declarat Oana Mancaș, director școală Dumbrăveni. "Am simtit inca de la inceput entuziasmul, de cand au pasit cu piciorusele pe plaja. Este al treilea an cand particip la acest proiect", a declarat Andrei Eduard Crăciun, voluntar Asociaţia "Împreună pentru viitor".

După vizita la malul mării, pe copii îi aşteaptă mai multe surprize precum o vizită la microrezervația constănțeană, o plimbare cu telegondola și o experiență de neuitat cu autobuzul supraetajat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Emoţii şi zâmbete pentru copiii care au văzut pentru prima dată marea. Proiectul de suflet care transformă poveştile în realitate