Antena Meniu Search
x

Episcopul de Giurgiu, declaraţie controversată: "Incendiile din spitale sunt o făcătură. Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi"

Încă o declaraţie controversată din partea unei feţe bisericeşti. Preasfințitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a spus într-o predică de Sfânta Parascheva că incendiile din spitale sunt ”făcătură”. Totodată, aceste le-a spus oamenilor să nu se grăbească să se vaccineze.

de Monica Palade

la 17.10.2021, 22:16

Episcopul de Giurgiu, declaraţie controversată: "Incendiile din spitale sunt o făcătură. Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi" - Episcopia Giurgiului

”Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi, lăsaţi-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toţi parlamentarii şi toţi senatorii şi deputaţii şi la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Câţu, abia atunci să vă vaccinaţi, că sunt expirate şi încearcă să le vândă în străinătate”, a spus Ambrozie, potrivit g4media.ro.

Incendiile din spitale, o făcutură

”Vedeţi, dau foc românilor în spitale! Cum se poate? S-a întâmplat la Bucureşti, pe urmă s-a întâmplat la Iaşi, la Constanţa, ard de vii în spitale! Sigur că e o făcătură! Nu se poate ca în mileniul ăsta al 3-lea în care trăim să nu ai detector de fum acolo, să nu ai paznici de noapte! Să ardă oamenii cu branule pe mâini şi legaţi de pat! Atât de mult şi-au bătut joc de țară şi de noi”, a spus episcopul de Giurgiu despre incendiile în care au murit zeci de români.

Recent şi IPS Teodosie ducea o campanie împotriva vaccinării.  "Eu cred și trebuie să fac un apel la juriști să se mobilizeze.Este o frământare foarte intensă a oamenilor care nu acceptă vaccinul și au dreptul lor de a nu-l accepta, nu trebuie să fie obligatoriu. Mai ales că nu-i asumat de nimeni. Și sunt atâtea urmări negative.Deci acești oameni ar trebui, credincioșii noștri, să se adreseze în masă justiției. Au fost atâtea sentințe care au arătat că este fără temei constituțional această interdicție a nevaccinaților. (...) Am citit clar că Uniunea Europeană a anunțat că vaccinul va înceta. De ce înainte de a înceta este cea mai intensă propagandă provaccin și a obligativității vaccinului?”, declara într-un interviu Arhiepiscopul Tomisului

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Episcopul de Giurgiu, declaraţie controversată: "Incendiile din spitale sunt o făcătură. Nu vă grăbiţi să vă vaccinaţi"