Antena Meniu Search
x

"Eu pentru tine-s moartea". Un pastor din Bihor s-a lăudat în mediul online cum a strâns de gât o copilă de 12 ani care "zâmbea ca o satană"

Un controversat pastor din Beiuş, Vladimir Pustan, s-a lăudat în mediul online că a strâns de gât o copilă de 12 ani, după ce fata i-ar fi turnat îngheţată în tenişi.

de Monica Palade

la 21.06.2023, 19:18

"Eu pentru tine-s moartea". Un pastor din Bihor s-a lăudat în mediul online cum a strâns de gât o copilă de 12 ani care "zâmbea ca o satană" - Youtube

Într-un podcast pe care l-a lansat online, bărbatul o numeşte pe copilă "o spurcăţenie" care "zâmbea ca o satană", pe care a urmărit-o şi a prins-o de gât "până când s-a bulbucat", iar apoi a ameninţat-o că dacă nu se cuminţeşte "vin şi te tranşez bucăţi, tot la kilogram". "Tre să-nţelegi că eu pentru tine-s moartea", i-ar fi spus pastorul bisericii Sfânta Treime din Beiuș.

"Eu pentru tine-s moartea!"

Lăudându-se pentru modul în care o pune la punct, Pustan (56 de ani) relatează că se afla într-un restaurant cu familia fetei, venită din străinătate, iar părinţii se declarau "terorizaţi de fată". "Stând cu ei la masă la restaurant, tot am vorbit despre domnul Isus Cristos. Ea, de exemplu, tot lua câte o bucată de pâine şi o arunca tot la taică-său în ochi, făcea cocoloşi şi îi dădea la taică-său în cap. Când se plictisea, o lua pe maică-sa şi îi dădea în cap. Eu deja fierbeam, ştii cum fierbe ceaiul în ibricele ruseşti? Amu deja eram ca la desenele animate, sunt taurii ăia care scot aşa pe (nas fum n.r.). Ce-o făcut, mă, spurcăţenia aia? Ea mânca îngheţată. Mi-a băgat globul de îngheţată în tenişi. Ea se tot uita către mine şi zâmbea ca o satană. Când mi-am băgat piciorul în tenis am simţit instantaneu. N-am zis nimic", a povestit pastorul potrivit Ebihoreanul.

Bărbatul consideră că "Dumnezeu mi-a dat o mână în chip surprinzător" când adolescenta a zis că vrea să coboare la parterul localului, la baie. "Am zis: «mă duc să plătesc». Am coborât pe scări, ea atunci urca scările. Numai noi eram acolo (...) Am apucat-o de gât, am strâns-o tare până s-o bulbucat şi am ridicat-o în sus, pe perete. (...) I-am explicat: «eşti mort»! (...) Tenişii la noi sunt un obiect sfânt şi nu bagi îngheţată. «Aici îţi e sfârşitul», zic. Şi cu asta am terminat. Dacă nu îţi schimbi comportamentul, dacă mă sună tată-tău sau maică-ta şi îmi spune că le faci probleme, vin şi te tranşez bucăţi, tot la kilogram! Deci tre să înţelegi că eu pentru tine-s moartea!", a mai relatat pastorul că i-ar fi zis copilei.

Pastorul susţine că, în urma episodului, fata s-ar fi potolit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Eu pentru tine-s moartea". Un pastor din Bihor s-a lăudat în mediul online cum a strâns de gât o copilă de 12 ani care "zâmbea ca o satană"