Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV: casa din buricul Londrei unde se află Puiu Popoviciu, după ce a fost eliberat pe cauţiune

O echipă a Observatorului a fost la casa unde se află Puiu Popoviciu. Eliberat pe cauţiune, omul de afaceri stă într-o locuinţă din centrul capitalei britanice, una dintre cele mai scumpe zone din Regat.

Echipa Observatorului, formată din Sabina Iosub şi Radu Mocanu, a fost la casa unde se află Puiu Popoviciu. Eliberat pe cauţiune, omul de afaceri stă într-o locuinţă din centrul capitalei britanice, una dintre cele mai scumpe zone din Regat.

Casa unde se află Puiu Popoviciu e într-o zonă rezidenţială, nu departe de Ambasada SUA în Marea Britanie. Acolo a fost şi echipa Observatorului. Omul de afaceri locuieşte la primul etaj al clădirii şi este supravegheat cu o brăţară electronică.

Puiu Popoviciu s-a predat la un sediu de poliţie din Londra, unde s-a dus însoţit de un avocat. A fost eliberat ulterior, după plata unei cauţiuni de 200 de mii de lire sterline. Conform termenilor eliberării, Popoviciu trebuie să se prezinte de 3 ori pe săptămână la poliţie, trebuie să poarte permanent brăţara de monitorizare şi să locuiască la adresa pe care a declarat-o.

Autorităţile române, în schimb, urmăresc să obţină extrădarea omului de afaceri. Condamnat la 7 ani cu executare, Puiu Popoviciu a fost dat în urmărire internaţională pe 3 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV: casa din buricul Londrei unde se află Puiu Popoviciu, după ce a fost eliberat pe cauţiune