Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV Motivarea instanţei în cazul şoferului de BMW care a ucis o tânără, iar pe soţul ei l-a băgat în comă: de ce a fost eliberat

Şoferul BMW-ului care a intrat cu maşina într-o staţie de autobuz din Baia Mare şi a ucis o tânără în vârstă de 20 de ani, iar pe soţul ei l-a băgat în comă, rămâne în libertate.

de Redactia Observator

la 08.07.2021, 16:37

EXCLUSIV Motivarea instanţei în cazul şoferului de BMW care a ucis o tânără, iar pe soţul ei l-a băgat în comă: de ce este încă în stare e libertate

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterul Observator, Simona Vasiac, judecătorii au decis că şoferul maşinii, care a fugit de la faţa locului, dar a fost prins ulterior, nu reprezintă un pericol public, iar măsura arestului preventiv nu se impune.

"Prin urmare, deşi judecătorul are în vedere atât urmările grave ale faptelor, cât şi manifestarea opiniei publice, fiind chemat să asigure un echilibru între interesele contradictorii ale inculpatului şi cele ale victimelor, reţinând că măsura preventivă nu poate reprezenta o pedeapsă anticipată pentru faptele inculpatului, constată că, în prezenta cauză, având în vedere considerentele de mai sus, la acest moment, nu sunt întrunite condiţiile luării vreunei măsuri preventive, astfel că, în temeiul art. 227 alin. 1 C.procedură penală, se va respinge, ca neîntemeiată, propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu privire la inculpat, cheltuielile judiciare rămânând în sarcină statului", se arată în motivarea instanţei.

Denisa a murit după două zile, la spital

Denisa, soția lui Raul, a murit în noaptea de luni spre marți, la spital. Tânăra își pierduse un picior în urma teribilului accident. Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă eforturile lor au fost în zadar. Sâmbătă, fata a fost adusă în comă la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, iar medicii i-au amputat piciorul. Duminică, tânăra a intrat de două ori în stop cardio-respirator, fiind resuscitată, iar în naoptea de luni spre marți, s-a stins.

Raul, soţul tinerei, a fost două zile în comă. După ce şi-a revenit, medicii i-au amputat un picior bărbatului în vârstă de 24 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV Motivarea instanţei în cazul şoferului de BMW care a ucis o tânără, iar pe soţul ei l-a băgat în comă: de ce a fost eliberat