Antena Meniu Search
x

Experiment inedit pentru salvarea turismului. Cum vor petrece 187 de persoane o vacanță de 8 zile pe insula Rhodos

Olanda face un experiment inedit pentru reanimarea industriei turismului. O agenţie de voiaj pune la bătaie 187 de locuri pentru un sejur în Grecia, în condiţii de pandemie. Reacţia oamenilor a depăşit aşteptările autorităţilor. 

de Redactia Observator

la 26.03.2021, 17:55

Vezi și

Peste 25.000 de voluntari cu vârste între 18 şi 70 de ani s-au înscris pentru vacanţa de opt zile la un resort din insula Rhodos. Cei aleşi pe baza unor criterii decise de guvern vor plăti 400 de euro pentru un bilet all-inclusive şi odată ajunşi în resort, nu vor putea părăsi incinta nici pentru a se plimba pe plajă. 

În plus, la întoarcerea în Olanda vor fi nevoiţi să stea în carantină timp de 10 zile. În cazul în care un turist se va infecta pe durata sejurului, se va carantina la un alt hotel elen, iar costurile vor fi suportate de către agenţia de turism. Olanda a înregistrat cel puțin 16.536 de decese și 1.246.366 de cazuri de covid-19 de la începutul pandemiei, potrivit Universității Johns Hopkins.

Dar, odată cu creșterea presiunii publice pentru a permite călătoriile de concediu, experimente de genul acesta ar putea ajuta la determinarea unei modalități sigure de călătorie în timpul pandemiei. În weekend, lângă Amsterdam a avut loc un festival de muzică - un fel de probă de două zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Experiment inedit pentru salvarea turismului. Cum vor petrece 187 de persoane o vacanță de 8 zile pe insula Rhodos