Antena Meniu Search
x

Explicația surprinzătoare a șoferului care a spulberat doi adolescenți pe trecerea de pietoni, în Mamaia

Imagini extrem de violente au fost surprinse de camerele de supraveghere, în centul staţiunii Mamaia. Doi adolescenţi au fost spulberaţi, pe trecerea de pietoni, de o maşină care circula cu o viteză de peste 100 de kilometri pe oră. Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fugit de la locul accidentului.

Vezi și

Imagini extrem de violente au fost surprinse de camerele de supraveghere, în centul staţiunii Mamaia. Doi adolescenţi au fost spulberaţi, pe trecerea de pietoni, de o maşină care circula cu o viteză de peste 100 de kilometri pe oră. Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fugit de la locul accidentului. S-a predat la Poliţie, câteva ore mai târziu. Victimele au ajuns în stare gravă, la spital.

Cu o viteză uluitoare, maşina îi loveşte în plin pe cei doi adolescenţi. O fată de 15 ani şi un băiat de 18 ani. Traversau strada regulamentar, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Mamaia. Pe primele două benzi, două autoturisme opresc şi le acordă prioritate. Pe lângă ele, un al treilea şofer accelerează şi îi aruncă la câţiva metri pe şosea. Apoi fuge de la locul accidentului.

După câteva secunde de la impactul violent, băiatul rănit încearcă să se ridice, însă nu reuşeşte. Fata zace inconştientă câţiva metri mai departe.

Cei doi tineri sunt din Vaslui şi lucrau la un restaurant de pe litoral. Amândoi au ajuns în stare gravă la spital.

Explicația surprinzătoare a șoferului

Şoferul s-a predat 12 ore mai târziu, chiar în timp ce poliţiştii îl căutau la locuinţa lui din localitatea Ciobanu. A venit însoţit de un avocat şi le-a spus anchetatorilor că a accelerat pentru că s-a speriat. Nu e exclus să fi fost băut în momentul accidentului.

Pe Bulevardul Mamaia, pietonii sunt în pericol de moarte la orice pas. Cu doar câteva minute înainte de accident, un alt cuplu a încercat să traverseze, însă niciun şofer n-a oprit. Nouă maşini au trecut razant fără să frâneze.

La nici o zi după scena tragică, pe aceeaşi trecere de pietoni părea aproape imposibil să păşeşti. Şoferii trec în viteză printre turişti.

Până nu demult, bulervardul Mamaia avea montate limitatoare de viteză, însă acestea au dispărut. Şoferul a fost audiat ore în şir, în timp ce victimele încearcă să supravieţuiască. Fata de 15 ani este în stare critică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Explicația surprinzătoare a șoferului care a spulberat doi adolescenți pe trecerea de pietoni, în Mamaia