Antena Meniu Search
x

Explicaţiile halucinante ale unui suspect în cazul femeii-jandarm bătute: 'Am fost nevoit să particip la violenţe'

Unul dintre tinerii săltaţi de poliţişti şi jandarmi în cazul femeii-jandarm bătute în Piaţa Victoriei a oferit explicaţii halucinante, noaptea trecută, după ce a fost lăsat să plece de la audieri.

Explicaţiile halucinante ale unui suspect în cazul femeii-jandarm bătute
Explicaţiile halucinante ale unui suspect în cazul femeii-jandarm bătute - Observator

Unul dintre tinerii săltaţi de poliţişti şi jandarmi în cazul femeii-jandarm bătute în Piaţa Victoriei a oferit explicaţii halucinante, noaptea trecută, după ce a fost lăsat să plece de la audieri.

Tânărul din Bucureşti şi-a motivat gestul de a participa la violenţele împotriva femeii-jandarm şi a colegului acesteia prin faptul că... a fost nevoit.

"Am participat la violenţe, dar nu din voia mea. Am fost nevoit pentru că veneau dintr-o parte şi din alta şi nu aveam unde să mă duc. Eram înconjurat. Am vrut să fug în partea unde este drumul meu spre casă şi n-am putut că veneau în coloană. Am luat-o la fugă şi atunci am văzut ce s-a întâmplat cu fata, cu jandarmeriţa", a declarat bărbatul pentru Observator.

Pe acelaşi subiect

Tânărul face parte dintr-un grup de şase indivizi care au fost săltaţi, ieri, de autorităţi şi conduşi în faţa procurorilor pentru audieri.

Doi dintrei cei audiaţi au fost reţinuţi, noaptea trecută, fiind acuzaţi că au lovit-o cu pumnii şi cu picioarele pe femeia-jandarm.

"I-au luat pistolul. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Şi au trecut băieţii ceilalţi. Huliganii, cum s-ar spune. Dar nu era vorba de huliganism acolo. Au trecut unii şi au spus: Băi, voi nu vedeţi că daţi într-o femeie proştilor? Nu şi-au dat seama că e femeie. I-a dat casca jos şi i-au văzut părul, dar se încinseseră deja. Se încinseseră, ce să mai stea la discuţie. Poate unii erau beţi, poate drogaţi. Eu am recunoscut că am băut", a mai explicat suspectul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Explicaţiile halucinante ale unui suspect în cazul femeii-jandarm bătute: 'Am fost nevoit să particip la violenţe'