Antena Meniu Search
x

Explozie teribilă într-un bloc din Chişinău. Sunt trei morţi, între care şi un copil, iar alte zece persoane sunt rănite

O explozie teribilă a zguduit un bloc din Chişinău, sâmbătă noaptea. Sunt trei morţi, între care şi un copil, iar alte zece persoane sunt rănite.

O explozie teribilă a zguduit un bloc din Chişinău, sâmbătă noaptea. Sunt trei morţi, între care şi un copil, iar alte zece persoane sunt rănite.

Trei persoane printre care și un copil au decedat, iar zece persoane au fost rănite, printre care și un pompier, după ce în blocul unde locuiau a avut loc o explozie puternică. Ar mai putea fi persoane prinse sub dărâmături. 

Deflagrația a avut loc la etajul 16 al clădirii, de la o butelie de gaz. O gaură imensă se vede pe faţada blocului, ea întinzându-se pe trei etaje. Au fost distruse cel puţin trei apartamente, dar şi mai multe maşini parcate în faţa blocului.

Pe acelaşi subiect

Victimele care şi-au pierdut viaţa sunt un copil şi o femeie, ale căror corpuri au fost găsite în dărâmături şi un bărbat de 77 de ani, care a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Printre răniţi este şi un pompier, peste care a căzut o placă de beton.

Locatarii au fost evacuați din cauza pericolului de prăbușire a pereților și tavanelor. Ei au fost cazaţi peste noapte la primăria de sector, spun autorităţile locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează trecerea la ora de vară?

Observator » Evenimente » Explozie teribilă într-un bloc din Chişinău. Sunt trei morţi, între care şi un copil, iar alte zece persoane sunt rănite