Antena Meniu Search
x

Explozie devastatoare în Suceava. Femeie rănită şi patru case distruse, după ce o butelie a sărit în aer

Explozie devastatoare într-o comună din Suceava! O femeie de 33 de ani a ajuns la spital cu arsuri, iar patru case şi două maşini au fost distruse.

Vezi și

Explozie devastatoare într-o comună din Suceava! O femeie de 33 de ani a ajuns la spital cu arsuri, iar patru case şi două maşini au fost distruse după ce o butelie a sărit în aer. Gazele acumulate au produs nenorocirea.

În momentul în care femeia a intrat în bucătărie şi a aprins lumina s-a auzit o bubuitură puternică. Apoi totul a sărit în aer. Jumătate din casă a fost spulberată, iar bucăți din acoperiș și pereți au zburat sute de metri, până în curţile vecinilor.

O cantitate mare de gaze s-a scurs peste noapte. Femeia a fost rănită destul de grav. Vecinii au văzut-o fugind cu copiii în braţe, desculţă şi cu bluza topită pe ea.

În casă la acea oră erau şi doi copii, soţul şi fratele său. Au avut norocul să scape teferi. Un vecin mai avea câţiva paşi până-n curte când s-a produs deflagraţia.

Femeia rănită este la spital, în stare stabilă. Medicii vor s-o trimită la un spital de specialitate din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Explozie devastatoare în Suceava. Femeie rănită şi patru case distruse, după ce o butelie a sărit în aer