Antena Meniu Search
x

Expozitie de masini de epoca, la Ploiesti

Poliestenii s-au bucurat de o parada a bijuteriilor pe patru roti, in centrul orasului. Masini elegante, care au trecut cel mai important test, cel al timpului, au fost expuse in aer liber. Printre batranele doamne au reusit sa se strecoare si cativa bolizi ai secolului 21

Vezi și

Si mai multa admiratie a starnit un autoturism vechi de un secol, in perfecta stare de functionare si astazi. Trecatorii nu s-au multumit doar sa il priveasca. "O masina din ziua de azi nu cred ca mai rezista cat a rezistat citroenul asta. Cand aveam o masina veche imi doream o masina noua, acum ma uit dupa una mai veche ca am acum am una destul de noua", povesteste un admirator.

Chiar daca sunt greu de intretinut, bijuteriile pe patru roti isi duc mai departe propriile povesti. O caracteristica pe pe care masinile moderne nu o mai au, spun oamenii. "Foarte multa lume vede intr-o masina veche un morman de fiare vechi, noi, pasionatii, pentru noi sunt adevarate comori", a explicat Mihai Atanasiu, membru al Clubului Retromobil Roman.

La expozitie au fost scoase la vanzare si cateva motociclete, dar si ultimele modele ale producatorilor actuali de automobile. Cine mai vrea sa vada masinile de colectie, o mai poate face si astazi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Expozitie de masini de epoca, la Ploiesti