Antena Meniu Search
x

Factorul X i-a adus Monicăi familia

În italiană se spune, la Famiglia. În româneşte se spune.familie. Monica se spune la fel, în ambele limbi. La fel şi mama. În povestea noatră sunt multe asemănări. Deosebirile au dispărut cu ajutorul factorului X.

Vezi și

În italiană se spune La Famiglia. În româneşte se spune familie. Monica se spune la fel, în ambele limbi. La fel şi mama. În povestea noatră sunt multe asemănări. Deosebirile au dispărut cu ajutorul factorului X.

Lacrimile amare sunt acum de bucurie. Fraţii şi surorile s-au asezat firesc în normalul vieţii. Părinţii, şi cei naturali şi cei adoptivi, plâng de fericire pentru Monica. Iar ea, merge mai departe. Alături de părinţii adoptivi şi metreu aproape de familia din România. Dacă s-ar termina toate poveştile aşa, lumea s-ar opri în loc măcar o clipă.

Acum a întâlnit-o. Ieri şi-a văzut pentru prima dată mama, iar azi s-a întâlnit cu fraţii.

Monica are patru fraţi. Fratele cel mai mare i-a adus Monicăi trandafiri albi. Pentru fiecare an în care le-a lipsit, câte un trandafir.

Mario recunoaşte că pentru Monica a fost mai bine la familia adoptivă. Ei au fost săraci, au avut multe lipsuri. Dar, dincolo de capcanele sărăciei, Monica le-a lipsit tuturor.

Emoţiile s-au împărţit azi ca un tort. În bucăţi egale. Pentru că toţi au aşteptat această zi de sărbătoare.

Într-un colţ, cineva plânge. Elvira şi Roberto. Adevăraţii părinţi ai Monicăi. Au trăit mereu cu teama că o vor pierde când va afla adevărul, dar azi, ştiu sigur, că revederea cu familia biologică, le-a sudat şi mai mult relaţia lor cu Monica

După 20 de ani de întrebări fără răspuns le-a găsit, în sfârşit, în braţele mamei Aurelia. Însă, emoţiile revederii nu s-au oprit aici. Concurenta de la X Factor a trăit azi cea mai frumoasă zi din viaţa ei. Şi-a cunoscut întreaga familie. În platoul emisiunii Acces Direct. O surpriză nu doar pentru Monica, ci şi pentru părinţii ei din Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Factorul X i-a adus Monicăi familia