Antena Meniu Search
x
LIVE

Fake-uri descoperite în Portul Constanța. Mii de accesorii pentru telefon, de peste 2.8 milioane de lei, au fost ascunse în două containere

Mii de căşti fără fir şi accesorii pentru telefoane mobile, mărfuri contrafăcute, au fost descoperite de autorităţi în două containere sosite în Portul Constanţa.

De Redactia Observator la 28.09.2022, 14:48
Fake-uri descoperite în Portul Constanța
Fake-uri descoperite în Portul Constanța - Poliţia de Frontieră

Garda de Coastă a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că o echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a controlat două containere sosite din Ungaria şi China. 

''În urma verificărilor amănunţite s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 1.850 de căşti fără fir şi 5.764 de accesorii telefoane mobile, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, estimate la o valoare de 2.800.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor'', a precizat Garda de Coastă.  

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fake-uri descoperite în Portul Constanța. Mii de accesorii pentru telefon, de peste 2.8 milioane de lei, au fost ascunse în două containere

Breaking News

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România,...

Austria spune "nein" României în Schengen. Datele Vienei privind imigrația ilegală via România, contrazise de FRONTEX