Antena Meniu Search
x

Un fals copilot a înşelat în serie mai mulţi hotelieri din Baia Mare

Se recomanda drept copilot la compania aeriană Tarom, se caza la diferite hoteluri, consuma şi dormea liniştit, după care dispărea... fără să plătească.

Vezi și

Se recomanda drept copilot la compania aeriană Tarom, se caza la diferite hoteluri, consuma şi dormea liniştit, după care dispărea... fără să plătească. Un braşovean şi-a făcut o obişnuinţă din a înşela hotelierii. Doar în Baia Mare a procedat astfel la patru unităţi de cazare.

Îmbrăcat la 4 ace, sigur pe el şi cu o garanţie serioasă: acte de angajat al companiei TAROM. Aşa reuşea bărbatul în vârstă de 35 de ani să câştige încrederea personalului de la recepţie. 

5 nopţi a stat cazat acolo. Timp în care s-a simţit ca într-o vacanţă. A comandat tot ce-a poftit de la bucătăria restaurantului. Şi odată terminat sejurul la hotel, a pretins că n-are la el banii necesari. Iar ca să pară mai credibil, şi-a lăsat şi geamantanul în cameră. 

De 1800 de lei a fost păgubit hotelierul. Iar când a verificat camera în care a stat bărbatul, i-a găsit valiza... goală. A sunat imediat la alte hoteluri din zonă şi a descoperit că nu e prima ţeapă dată de bărbat. Aşa că a depus de urgenţă plângere la poliţie. 

În total, patru hoteluri din Baia Mare au fost prejudiciate. 

Iar pe lângă pagubele create la unităţile de cazare, presupusul copilot ar mai fi cercetat pentru fals material în înscrisuri oficiale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un fals copilot a înşelat în serie mai mulţi hotelieri din Baia Mare