Antena Meniu Search
x

Falsă măicuţă, reţinută pe Aeroportul din Iaşi. Femeia a primit o sută de mii de lei de la trei oameni

O tânără de 19 ani din Galaţi a fost reţinută de poliţişti pentru că a înşelat mai mulţi oameni, pretinzând că este măicuţă. Tânăra a postat un anunţ pe Internet, în care se prezenta ca fiind "Maica Elena" de la o mănăstire din Galaţi şi promitea că-i va ajuta pe cei care au probleme familiale.

de Redactia Observator

la 09.07.2019, 17:32

Vezi și

O tânără de 19 ani din Galaţi a fost reţinută de poliţişti pentru că a înşelat mai mulţi oameni, pretinzând că este măicuţă. Tânăra a postat un anunţ pe Internet, în care se prezenta ca fiind "Maica Elena" de la o mănăstire din Galaţi şi promitea că-i va ajuta pe cei care au probleme familiale. Desigur, contra unor sume de bani. În final, falsa măicuţă a fost reţinută de poliţişti pe Aeroportul din Iaşi.

Tânăra venea din Anglia, în momentul în care poliţiştii au ridicat-o de pe aeroport, la controlul de securitate. Agenţii au făcut asta, după ce au aflat că este dată în consemn la frontieră.

Totul, după ce femeia, originară din Tecuci, a înşelat doi bărbaţi şi o femeie din Bistriţa.

Aceştia au fost convinşi că discută cu o călugăriţă şi i s-au plâns că au o mulţime de probleme în familie.

Tânăra le-a promis că o să se roage pentru ei, în acelaşi timp - însă - a reuşit să-i determine să-i trimită sume importante de bani, prin intermediul unor servicii de transfer rapid.

Astfel, în doar patru luni, din septembrie anul trecut şi până în ianuarie anul acesta, falsa călugăriţă a reuşit să-i convingă pe cei trei să-i trimită aproape 100 de mii de lei.

Acum, tânăra de 19 ani este cercetată penal pentru înşelăciune şi a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Falsă măicuţă, reţinută pe Aeroportul din Iaşi. Femeia a primit o sută de mii de lei de la trei oameni