Antena Meniu Search
x

Familia executată în Satu Mare, condusă pe ultimul drum. Presa locală lansează o nouă ipoteză în cazul triplului asasinat de la Apa (VIDEO)

Membrii unei familii din Satu Mare - soţ, soţie şi soacră - asasinaţi, vineri, în propria lor casă, au fost conduşi astăzi pe ultimul drum.

Membrii unei familii din Satu Mare - soţ, soţie şi soacră - asasinaţi, vineri, în propria lor casă, au fost conduşi astăzi pe ultimul drum.

Este vorba despre Gheorghe Rentea (59 ani), soţia acestuia Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan (soacra), în vârstă de 80 de ani.

Cei trei, executaţi de criminali în propria casă, au fost conduși astăzi pe ultimul drum de către familie și prieteni. Sute de persoane au fost prezente la înmormântare.

VEZI ŞI: 

Potrivit presei locale, procurorul de caz care anchetează triplul asasinat de la Apa a anunţat că în 48 de ore vor fi făcute publice informaţii importante din cadrul anchetei. Între timp, doi suspecţi au fost deja audiaţi, fără însă a fi făcute reţineri.

Anchetatorii au luat în calcul un posibil jaf la pont, având în vedere faptul că suspectul sau suspecţii ştiau că proprietarul casei, Gheorghe Rentea, obişnuia să meargă cu maşina să îşi ia soţia, Niculina Rentea, din staţia de microbuz.

Un alt aspect care susţine noua ipoteză a anchetatorilor este faptul că energia electrică a fost tăiată intenţionat de suspecţi înainte de a intra în casă.

Din nefericire, jaful la pont s-a transformat într-un triplu asasinat după ce suspecţii au intrat în casă şi au dat peste Viorica Apan, mama Niculinei Rentea. Aceştia au ucis-o cu bestialitate şi apoi au încercat să fugă prin spatele casei, acolo unde s-au întâlnit cu Niculina Rentea, pe care au ucis-o cu sânge rece.

Dovadă că suspectul sau suspecţii au fost luaţi prin surprindere stă şi faptul că plasa cu cumpărături şi poşeta femeii au fost găsite lângă victimă, pe treptele casei. Apoi, hoții ar fi dat peste Gheorghe Rentea, care ar fi ieșit din garaj, alarmat de zgomot, fiind ucis în mod brutal de același individ sau indivizi.

O altă speculaţie avansată de presa locală este că asasinatul a fost comis de o rudă a victimelor.

Crima îngrozitoare a șocat întreaga comunitate din localitatea Apa, Satu Mare, iar localnicii nu înţeleg cum a fost posibil aşa ceva şi nici motivaţia pe care ar fi putut să o aibă cineva, încât să comită un gest atât de violent.

Despre familia Rentea, vecinii lor au numai cuvinte de laudă şi sunt profund îndureraţi pentru moartea atât de violentă şi nemeritată a unor oameni de ispravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Familia executată în Satu Mare, condusă pe ultimul drum. Presa locală lansează o nouă ipoteză în cazul triplului asasinat de la Apa (VIDEO)